top of page

VÅRA SELAR

Justerbar runt midja & bröst

Justerbar

kring hals

Justerbar längd under magen

Rymningssäker hundsele

ZELU

Zelu är en mjuk, smidig och slitstark rymningssäker sele sydd med ergonomisk design. Selen är måttanpassad kring bröst & midja med möjlighet att justera storleken på 7 ställen.

Justerbar runt midja & bröst

Stor ögla

kring hals

Justerbar längd under magen

Rymningssäker hundsele

TROYA

Med sele Troya kan du justera storleken runt midja, bröst och mage. Selen är måttanpassad kring bröst & midja och är sydd med stor, fodrad ögla runt hals för enkel påtagning och för hundar som drar mycket på promenad. 

Justerbar runt midja & bröst

Justerbar

kring hals

Hundsele

CHARLIE

Sele Charlie är en lättare variant med endast band runt bröstet och passar dig som har en lugnare hund utan behov av extra stöd och säkerhet. Charlie är, precis som andra modeller, av hög kvalitet, måttanpassad kring bröst med möjlighet att justera på 4 ställen.

VINTHUNDSSELAR

Våra Vinthundsselar är specifikt framtagna med hjälp av vinthundsägare för att passa hundens unika kroppsform. Här erbjuds två typer av vinthundsselar, Thor & Freja. Thor är rymningssäker och sydd med både bröst- och midjeband medan Freja är sydd med endast ett midjeband. 

THOR

FREJA

grön1_edited.png
Gul_edited.png

REFLEX-SELAR

Våra reflex-selar baseras på dem klassiska modellerna Zelu, Troya och Charlie, men är sydda med ett heltäckande reflextyg för att synas ute i mörkret. 

ZELU REFLEX

Hundsele reflex

TROYA REFLEX

CHARLIE REFLEX

bottom of page