top of page

HAR DU FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR?

Hör av dig till vårat team idag!

Tack för ditt meddelande!

Om oss
IMG-5041_edited.jpg

OM OSS

Nordisk Selar

En del av Malaikaselar

Vår vision på Nordiska Selar är att kunna erbjuda alla hundägare trygghet på promenader och alla hundar den bekvämlighet de förtjänar. 

Från att designa och tillverka rymningssäkra selar för privat bruk till att erbjuda selar till grannar och vänner har Nordiska Selar växt till ett kvalitativt märke med välutänkta selar älskade av många. 

Vi erbjuder en variation av produkter och svensktillverkade selar för att matcha just dina och din hunds behov. Vi satsar på säkerhet, flexibilitet och bekvämlighet vilket speglas i alla våra selar.

Vi hoppas du finner denna hemsida väl bemötande och önskar dig välkommen till Nordiska Selar :)

VANLIGA FRÅGOR

HUR LÅNG LEVERANSTID HAR NI FRÅN ATT JAG BESTÄLLER MIN SELE?

Leveranstiden är 5-15 arbetsdagar inom Sverige. 

HAR NORDISKA SELAR MER ÄN EN BUTIK?

Nej, detta är den officiella online butiken för Nordiska Selar. Däremot samarbetar vi med Malaikaselar som kan skräddarsy produkter från Nordiska selar. 

KAN JAG BESTÄLLA FLER STORLEKAR ÄN DE SOM ANGES?

På Nordiska Selar erbjuder vi endast fyra storlekar (XS, S, M, L). Du kan däremot önska att skräddarsydd selen från grund och kan då önska egen storlek. 

OM JAG RÅKAR BESTÄLLA FEL VARA, KAN JAG DÅ RETURNERA DEN TILL ER?

Vi har en generös returpolicy och accepterar returer för varor som är i "som nytt" skick inom 30 dagar från leveransdatumet. Varan måste vara nya i utseende och fria från hår och smuts. Vi rekommenderar att du noggrant provar dina nya produkter inomhus och håller förpackningen intakt innan du tar ut varan på promenad. 

Vanliga frågor
bottom of page